Vzdělávat se v oboru je potřeba neustále! Navštívili jsme veletrh BAU 2017 

Nové výrobky, nové technologie, nové postupy. Vše se vyvíjí a ne jinak tomu je i ve stavebnictví. Kdo chce jít s dobou, musí se neustále vzdělávat, sledovat aktuální trendy, být v centru dění. Naše společnost StaDoRe si je tohoto plně vědoma a neustále se snaží přizpůsobit se vývoji v oboru. Součástí našich principů jsou i pravidelné návštěvy nejvýznamnějších stavebních veletrhů a to nejenom na území České republiky.

Lídr mezi stavebními veletrhy BAU 2017 v Mnichově

Minulý týden probíhal v Mnichově od 19. do 21.1. jeden z nejvýznamnějších stavebních veletrhů BAU 2017. Zde se prezentují nejnovější stavební materiály a systémy, které představují aktuální trendy. Veletrhu se zúčastnilo rekordních 2.160 vystavovatelů ze 42 zemí, kteří se prezentovali ve všech 17 pavilonech mnichovského výstaviště na 190.000 m2 výstavní plochy. BAU 2017 navštívilo rekordních 250.000 odborníků ze 150 zemí! Nejvíce zahraničních návštěvníků přijelo z Rakouska, Itálie, Švýcarska, Ruska, Turecka, Polska, Česka, Slovinska, Francie, Velké Británie, Nizozemí, Číny, Belgie, velký zájem vzbudil veletrh v zemích střední a východní Evropy. Bylo mezi nimi také 65.000 architektů a zástupců plánovacích kanceláří.

Navštívili jsme stánek WoodPlastic®

Na veletrhu nemohl chybět český výrobce WPC prken společnost WoodPlastic® a my jsme samozřejmě nemohli návštěvu jeho stánku vynechat. Společnost StaDoRe je certifikovanou montážní firmou tohoto výrobce a proto je pro nás důležité se včas seznámit se všemi plánovanými novinkami pro letošní rok tak, abychom je vám, našim zákazníkům, dokázali nabídnout a vy jste si tak mohli klidně již letos užívat třeba nové terasy z tohoto odolného a prakticky bezúdržbového materiálu.


Zpět