Úpravy okolí požárního rybníka v Běchovicích 

V roce 2018 proběhla úprava celého prostoru požárního rybníka v Běchovicích na městský park u vody. Součástí uprav je pevné stupňovité molo s altánem, které poskytuje příjemný prostor pro odpočinek osob a pro pořádání různých společenských akcí.

Úpravy okolí požárního rybníka v Běchovicích

Molo z prken Woodplastic v kombinaci prken Premium Forest teak a Max Forest teak  v nepravidelné skladbě prken vytváří velmi zajímavý efekt. Nepravidelná skladba prken je použita na všech částech mola, na schodištích, na sedácích i na podélných lavicích.  Celá plocha mola z prken  Woodplastic se nachází na podkladní ocelové pozinkované konstrukci. Jako zajímavý prvek se osvědčilo umístění nepřímého osvětlení, které svou hrou světla a stínů vytváří večer a v noci zajímavé světelné efekty.

Terasa roku 2018

Realizace této terasy naší společností byla oceněna výrobcem terasových prken společností WPC-WOODPLASTIC a.s. titulem TERASA ROKU 2018, což nás samozřejmě velmi potěšilo a je to velkým oceněním naší práce. Hlavně nás  ale těší, že je molo využíváno celoročně, nejen k relaxaci a posezení v teplém počasí, ale i v zimě např. jako základna pro bruslení na rybníku.


Zpět