Představujeme vám největší terasové centrum v České republice! 

Uvažujete o výstavbě nové terasy vašeho domu? Trápí vás špatná představivost a neumíte si představit, jak by terasa mohla vypadat v reálu? Právě z těchto důvodů jsme pro vás vybudovali největší terasové centrum v České republice, které najdete v Praze Štěrboholech.

Prohlédněte si různé druhy teras v reálném prostředí

Orientovat se v široké nabídce materiálů pro výstavbu teras není jednoduché. Internet přináší obrovské možnosti, nicméně osobní zkušenost a prohlídka produktu v reálné podobě je nejvíce vypovídající o podobě vaší budoucí terasy. U většiny prodejců máte možnost maximálně si osahat kousek vzorku v prodejně, ale vidět terasu celou, v ploše, moci se pro ni projít, zjistit, jaký vliv na ni má počasí apod., to je dle našeho názoru důležitým předpokladem pro to, abyste ze své nové terasy měli trvalou radost a užitek.  Snažili jsme se, abyste si vaši budoucí terasu dokázali co nejlépe představit, proto v našem centru najdete kromě ukázek teras a také plotů z WPC i více zelených ploch pro navození co nejreálnější podoby.

I vaše ratolesti se u nás zabaví

Pamatovali jsme i na vaše děti, vy v klidu prohlížejte a vybírejte a děti se zabaví v zóně pro ně určené. Neváhejte a navštivte nás na adrese Ústřední 30, Praha – Štěrboholy, od pondělí do pátku od 10 do 17 hodin, v sobotu pak od 9 do 12 hodin. Těšíme se na vás!


Zpět