Od března pro vás opět otevřeme terasové centrum v Štěrboholech! 

Při pohledu do kalendáře se sice ještě nacházíme v polovině února, ale počasí za okny dává tušit rychlý příchod jara. I toto byl jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli naše terasové centrum letos otevřít již v březnu.

Do nové sezóny připravujeme několik novinek. Jednou z nich jsou momentálně probíhající úpravy terasového centra, které by jej měly zatraktivnit a přiblížit reálné podobě u vás doma. Naším cílem je, abyste si vaši budoucí terasu uměli představit co nejlépe. Proto kromě bohaté nabídky ukázek teras a plotů z wpc najdete  v nově upraveném terasovém centru  i více zelené plochy.  Své místo na hraní si zde najdou i vaše ratolesti a vy se v klidu budete moci věnovat výběru své terasy či plotu.

Od samého otevření terasového centra pro vás máme připraveny produktové novinky. Náš bohatý sortiment používaných kvalitních materiálů rozšiřujeme  o obkladový profil ECO, který nahrazuje dřevěnou palubku. Dále je pro vás připraven nový odstín terasových prken barvy hořké čokolády pod názvem Wenge.

Těšíme se na vaši návštěvu v našem upraveném terasovém centru v Praze Štěrboholech!


Zpět