Někdy je potřeba k realizaci terasy provedení kompletních stavebních prací 

Některá řešení teras vyžadují i náročnější stavební úpravy a práce. Jako stavební firma s dlouholetou zkušeností si poradíme bez problému i s takovým požadavkem zákazníka a Vám odpadne starost se sháněním další firmy a přinese to úsporu jak časovou, tak finanční.

Když je nutné postavit terasu výše nad úrovní terénu

Dnes Vám ukážeme realizaci terasy u staršího domu s dveřmi na zahradu ve vyšší výšce nad terénem, kdy byly nezbytné stavební přípravné práce pro umístění terasy právě v úrovni dveří. Na základě představy zákazníka, který se inspiroval ukázkovými realizacemi v časopisech o bydlení, jsme vymysleli design terasy a kompletní technické řešení.

Z tvárnic KB Blok jsme postavili nosné pilíře pro ocelovou konstrukci terasy a to zárověň tak, aby k nim mohla být přikotvena hliníková pergola. Dále byla na pilíře ukotvena podkladní ocelová konstrukce pod terasu a schody vedoucí na zahradu, následně jsme provedli položení terasových prken TOP RUSTIC odstín Inox včetně bočního zakrytí ocelové konstrukce a opláštění schodiště. Vše jsme dokončili dle přání zákazníka lemem z betonových tvarovek pro snadnější sekání trávníku a prostor pod terasou jsme zasypali kačírkem.


Zpět