Letošní zima skutečně prověřila kvalitu odolných a bezúdržbových teras z WPC! 

Třeskuté mrazy, přívaly sněhu i v nížinách, to je podoba letošní zimy. Lyžaři jásají, provozovatelé zimních středisek si mnou ruce. Kdo už tolik nejásá, jsou majitelé rodinných domů. Nejen že musí pravidleně odklízet napadaný sníh, ale často se obávají, jak jejich terasa takovou zimu přežije. Popraskané dlaždice, vydrolené spáry, představa náročných jarních prací při údržbě dřevěné terasy. Na to vše mohou zapomenout majitelé terasy z extrémně odolného a prakticky bezúdržbového materiálu WPC!

V našem terasovém centru Vám ukážeme terasu v praktické zátěži

Nová terasová prkna vypadají vždy skvěle. Ale často si představit celou terasu na základě pár desítek centimetrů dlouhého vzorku v kanceláři nedokáže ani člověk s opravdu dobrou představivostí. Zejména toto byl důvod k vybudování našeho terasového centra v Praze Štěrboholích. Zde jsou naše terasy po celý rok vystaveny skutečnému počasí: slunce, déšt, sníh, v reálných podmínkách stejně jako u Vás doma.

Jak to u nás vypadá v zimním období

Aktuálně máme zimní provoz, ale je možné si po telefonické dohodě domluvit schůzku v terasovém centru i v zimě. A pro ty z vás, kteří nás raději navštíví až při pěkném jarním počasí, aby se přesvědčili na vlastní oči, jak se letošní tuhá zima na našich terasách nikterak nepodepsala, máme alespoň pár fotografií. A nezapomeňte, že již brzy zima skončí a nastane období, které začne lákat k pobytu venku a proč zrovna ne na nové, krásné a bezúdržbové terase z WPC.


Zpět