Krásné ploty z WPC vám v budoucnu uspoří náklady i čas 

“Maminko, až ten plot budu natírat příště, to Vy už tady nebudete…”. Vzpomínáte? Legendární hláška z populární reklamy na barvu na ploty se nesmazatelně vryla do pamětí mnohých z nás. Asi i proto, že skoro každý majitel rodinného domu, chaty či chalupy, čas od času musí řešit problém s natíráním plotu. A je lhostejno, zda se jedná o plot kovový či dřevěný a jakou barvu použije, prostě čas je neúprosný a tak nakonec nezbývá než vzít montérky, rukavice, štětec a barvu a strávit velké množství času ne příliš populární činností.

A nebo je tu jiná možnost a tou jsou ploty z WPC neboli dřevoplastu. Moderní materiál, který odolá dlouhodobě nepříznivému počasí a povětrnostním vlivům, má stálý vzhled a barevnou stálost, se začíná prosazovat právě pro svoje vynikající vlastnosti čím dál více jako plotová výplň. Ve spojení s terasami z WPC tak dokáže vytvořit kompaktní designový celek.

Pokud tedy natěračské práce nepatří k vašim oblíbeným kratochvílím a umíte si představit příjemnější trávení volného času, neváhejte a rozhodněte se pro materiál budoucnosti! Kromě krásného nového plotu získáte i možná to nejcennější: čas. Čas, který místo zdlouhavého natírání můžete strávit relaxací, sportem či se svými nejbližšími...


Zpět