Každého milovníka dřeva potěší krása tohoto přírodního materiálu 

Dřevo je materiál od nepaměti využívaný ke stavbě domů a doplňků k bydlení. Obdivujeme krásu roubených staveb či srubů zasazených do přírodou přesycené krajiny, ne všude se však takové stavby hodí a v případě městských staveb působí spíše jako pěst na oko. Pak máme možnost volit dřevostavbu takovou, kde je dřevo využito jako konstrukční materiál a na první pohled není zřejmé, že se jedná o dřevostavbu. Případně volíme jiné stavební materiály a dřevo můžeme zvolit jako doplněk k samotné stavbě domu, např. jako materiál terasy.

Představujeme krásnou realizaci terasy a zábradlí z dřeviny sibiřský modřín

Klient měl přání rozšířit stávající betonovou terasu a vytvořit pod novou terasou prostor pro skladování dřeva, který bude dobře zaizolován a do kterého nebude zatékat.  Navrhli jsme a zrealizovali nosnou dřevěnou konstrukci, kompletní hydroizolaci přístavku včetně klempířských prvků. Následně jsme položili terasu a vše doplnily zábradlím materiálově korespondujícím s terasou. Zábradlím jsme vyřešily další požadavek klienta, a to bezpečnost jeho vnoučat. Ve finále byla terasa i zábradlí naolejováno.

Věříme, že náš klient prožije se svými vnoučaty na terase od nás hodně šťastných chvil a rodinné pohody! Vy si podobnou terasu můžete dopřát také, podívejte se, co v oblasti dřevěných teras nabízíme.

Prohlédněte si výsledek naší práce v krátké fotogalerii.


Zpět