K získání štítku STAVBA POVOLENA vede většinou dlouhá a složitá cesta 

Každý stavebník to zná. Stavět dům je radost, ale i velká starost. A to hned od samého začátku, ještě než poprvé bagr zaryje lžíci do pozemku při výkopových pracích.  Abyste mohli vůbec začít stavět, je potřeba získat povolení od příslušného stavebního úřadu. A i když se neustále mluví o zjednodušování celého procesu, realita bývá jiná a pro laika, který navíc má své vlastní zaměstnání, je to kolikrát skoro neřešitelná záležitost a vyplatí se ji svěřit odborníkům.

Náš stavební dozor pro Vás rád zajistí i stavební povolení

Nejednoho stavebníka polil studený pot po té, co si vyžádal seznam požadavků stavebního úřadu potřebných pro udělení stavebního povolení. Nejčastěji plně popsaný list papíru s několika desítkami požadavků na vyjádření různých organizací počínaje vlastníky sítí energií přes hasiče, hygienu, odbory dopravy či životního prostředí až samotnou obec, to odradí skoro každého, do té doby nadšeného investora. Jednoduché řešení nabízí naše společnost StaDoRe, naši odborní pracovníci na základě plné moci absolvují všechny potřebné úkony za Vás a s velkou pravděpodobností i výrazně rychleji a Vy se tak budete moct plně soustředit na přípravu a zahájení stavby.

Pokud se tedy chystáte stavět a chcete si ušetřit spoustu času i nervů, neváhejte nás kontaktovat nebo nám rovnou pošlete nezávaznou poptávku.


Zpět