Dřevo je odjakživa nejpřirozenější stavební materiál 

Od nepaměti využívali naši předkové dřevo ke stavbě svých obydlí. Od primitivních přístřešků až po dnešní kvalitní dřevostavby nás neustále provází tento překrásný přírodní materiál. A tak i když zrovna náš dům není dřevostavba a je postaven třeba z cihel či jiného materiálu, často přemýšlíme o tom, kde by se dřevo mohlo uplatnit jako doplněk interiéru či exteriéru.

Jedním z míst, kde krása dřeva skutečně vynikne, je jistě terasa, která se tak stane přirozeným propojením vašeho domu se zahradou a místem pro skutečně příjemný odpočinek a relaxaci.

Není třeba mít obavy z použití dřeva na výstavbu terasy, používáme ušlechtilá, vysoce odolná dřeva, jako je například sibiřský modřín, červený cedr, teak a mnoho dalších. Tyto materiály vynikají svou kvalitou a odolností a liší se jednak odstínem, ale i svými vlastnostmi. S výběrem vám samozřejmě rádi poradíme.

Aby vaše terasa zůstala co nejdéle jako nová a dlouhodobě krásná, je potřeba se o ni vhodně starat. Je tak nutné občasné čištění a ošetření olejem, což pro šikovné kutily není nic složitého a pro ostatní je součástí našich služeb i pravidelná údržba.

Pokud uvažujete o stavbě terasy, máte rádi krásu dřeva a rádi byste si na jaře užili první grilování skutečně v souladu s přírodou, neváhejte a pošlete nám zcela nezávazně svou poptávku.


Zpět