Užijte si krásné letní i podzimní dny na Vaší nové terase 

Konec prázdnin se neúprosně blíží. Z tohoto zjištění nemají radost zejména školáci, ale i všichni milovníci pobytu na čerstvém vzduchu tuší, že se relaxace na zahradách a terasách budou muset na nějakou dobu vzdát. Nicméně dlohodobá předpověď počasí naznačuje, že by i příjemné podzimní počasí mohlo pobyt venku umožnit.

I na konci prázdnin je vhodný čas na pořízení nové terasy

Přemýšlíte-li o pořízení nové terasy, je ten nejvhodnější čas. Při včasném rozhodnutí stihnete ještě krásné podzimní dny, které tak budete moct trávit na své nové terase. A pokud byste se ještě nějaký čas rozmýšleli, nevadí. Podzimní realizací se můžete připravit na jaro a první teplé dny, které po zimě nastanou a vždy lákají k déle trvajícímu pobytu venku.

Přijďte si vybrat svoji novou terasu do našeho terasového centra

Často se stává, že si budoucí majitelé nové terasy nemohou vybrat materiál, z kterého by chtěli terasu realizovat, případně materiál mají vybraný, ale nedokáží si představit, jak by který odstín vypadal v reálném provedení. Ze všech těchto důvodů jsme otevřeli pro naše zákazníky největší terasové centrum v České republice, které najdete v Praze Štěrboholech. Máte zde jedinečnou možnost prohlédnout si realizované terasy ve velké ploše v reálném provedení z různých materiálů a v různých dekorech. pro navození co nejreálnější podoby zde máme dostatek zelených ploch. Prohlédnout si také můžete ukázky plotů z WPC.

Mysleli jsme i na Vaše děti, zatímco Vy budete v klidu vybírat svou terasu, zabaví se v dětské zóně. Neváhejte a navštivte nás na adrese Ústřední 30, Praha – Štěrboholy, od pondělí do pátku od 10 do 17 hodin, v sobotu pak od 9 do 12 hodin. Těšíme se na vás!


Zpět