Kvalitní stavební dozor je nezbytný jak při nové stavbě, tak při rekonstrukci 

Pokud se chystáte stavět nový dům či rekonstruovat starší nemovitost, jistě si kladete spousty otázek. Jednou z nich je pravděpodobně i to, zda a jak moc důležitý je pro vaši stavbu stavební dozor. Odpověď je velmi jednoduchá. Role stavebního dozoru na jakékoli stavbě je pro výslednou kvalitu stavby zcela zásadní!

Nepodceňujte roli stavebního dozoru

Podle zákona je stavební dozor povinný téměř vždy. Není to však jen nutnost, co by nás k hledání stavebního dozoru mělo vést, ale i snaha o to, aby výsledná stavba byla co nejkvalitnější a nezanedbatelný bývá také finanční efekt. Dobrý stavební dozor dokáže výstavbu i zlevnit.

Stavební zákon ukládá stavebníkovi povinnost zajistit funkci „stavebního dozoru“. Tuto funkci může zastávat pouze osoba mající k této činnosti autorizaci dle zákona č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě.

Zdařilá rekonstrukce kadeřnictví Bomton na Brumlovce

Jendou ze staveb, kde naše společnost prováděla stavební dozor, byla rekonstrukce kadeřnictví Bomton na Brumlovce. O výsledku spolupráce všech složek, které se na stavbě podílely, se můžete přesvědčit na několika přiložených fotografiích. Pokud  se tedy chystáte na stavbu nového domu či rekonstrukci starší nemovitosti, ať už pro soukromé či pro podnikatelské účely, můžete využít služeb stavebního dozoru společnosti StaDoRe. Kontaktujte nás na uvedených kontaktech a nebo nám zašlete poptávku, neprodleně se ji budeme věnovat!


Zpět