Atypické stavební práce v případě teras pro nás nejsou překážkou! 

Někdy se při realizaci teras setkáváme skutečně s atypickými požadavky. Občas je to dáno kreativním návrhem zahradních architektů, občas složitostí z důvodu umístění stavby. Vždy se snažíme najít řešení, které povede ke spokojenosti majitele nové terasy.

Když zahradní architekti ztratí pravítko

Spousta současných moderních zahrad v sobě obsahuje tvary, které připomínají cokoli jiné, než je rovná čára podle pravítka. Výseče, oblouky, křivky. Samozřejmě pro zahradního architekta je to jen jiná než rovná čára v projektu, v případě tvaru záhonu či trávníků to také není o moc složitější, ale pokud má k bazénu umístěnému dál od domu vést klikatící se chodník z terasových prken, je to už trochu složitější práce, aby výsledný efekt byl stoprocentní. Podívejte se, jak jsme si s takovým úkolem poradili v případě realizace z prken Premium Forest Teak ve Světicích. Celková plocha položených terasových prken činila 98 m2 (fotogalerie, fotky 1 - 4).

Terasu zrealizujeme prakticky kdekoli!

Někdy vychází problémy realizace ze samotného místa umístění nové terasy. Takto tomu bylo v případě terasy v přístavbě činžovního domu na Praze 3, kde se prkna musela nosit ručně přes schodiště domu a další vnitřní prostory. Výsledkem byla nakonec 50 m2 velká terasa z prken Silvadek EMO Palisandr (fotogalerie, fotky 5 - 8). Jako velmi zajímavý prvek jsme realizovali i venkovní schody z dřevěných pražců.

Máte-li tedy pocit, že v případě Vaší plánované nové terasy něco nejde, nemějte a kontaktujte nás. Pokusíme se Vám maximálně vyjít vstříc!


Zpět